Meer of minder azijnpissers?

Woest ben ik. Ik wil namelijk meer Marokkanen, niet minder. De berbers houden namelijk onze economie draaiende. Volgens Geert is 60 procent van deze allochtone bevolkingsgroep crimineel. Het Sociaal en Cultureel Planbureau houdt het op een wat hoger percentage. Dat maakt nog eens helder hoe belangrijk deze migranten zijn voor ons dwergstaatje.

Minder Marokkanen betekent simpel gezegd ook minder criminaliteit. Dat houdt in dat er penitentiaire inrichtingen dicht moeten en honderden gevangenismedewerkers op straat komen te staan. Minder werk ook voor de politie en dus verdwijnt daar eveneens personeel. Ontslagen verder bij justitie, reclassering, rechtbank en advocatuur. De complete beveiligingsbranche kan wel opdoeken. Scooterwinkels idem en het Rijk mag de Plukze-miljoenen op z’n buik schrijven.

Kortom, er dreigt een economische en financiële ramp als Wilders z’n zin krijgt… en de VVD. De liberalen eisen net als de SGP, minder Antillianen in Nederland. Van hetzelfde laken een pak en dezelfde financiële gevolgen. Nu ook voor luchtvaart en grondpersoneel op Schiphol.

Marokkanen willen minder joden. D66 en GeenStijl eisen minder christenen. Op het platteland pleit men voor minder forensen. Urk en Staphorst zien graag minder homo’s. Kortom, iedereen wil minder minderheden.

Misschien wordt het gewoon tijd voor minder azijnpissers. Daar zijn er wel genoeg van…

Auteur: Boer K.
Bron: Refoweb

Let op: bepaalde stellingen hebben geen gegronde argumentatie! Dit artikel is toegevoegd ter inspiratie voor de volgende vraag:

Bij welke minderheid hoor jij? Welke vooroordelen zijn er over jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spector

Spector

Spector

Spector